Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Ny låt från NoNoNo i veckans nya låtar

Från 2014
Nonono
Bild: CC

Måndag betyder nya låtar, och den här gången har vi tagit in NoNoNo, Zara Larsson, Billy Talent och Linnea Henriksson på spellistan. Lyssna på låtarna här!

Visst är det härligt med ny musik? Här kommer fyra låtar som du från och med i dag kan höra i Radio X3M.

NoNoNo / One Wish

Tidigare i år släppte NoNoNo sitt debutalbum We Are Only What We Feel, och den femte november spelar de på STK i Helsingfors. Läs mer om det här. Kolla in den fina och drömska videon till låten One Wish. Så här har sångaren Stina Wäppling sagt om den: "Videon är tänkt som en påminnelse om barndomen och den känsla av total trygghet, öppenhet och mod som den medför. En känsla vi ofta glömmer men ändå söker som vuxna."

Zara Larsson / Rooftop

Zara Larssons nya låt Rooftop ger oss Rihanna-vibbar, och vi gillar det. Låten är riktigt skön, och den finns med på hennes album 1, som släpptes i början av oktober. Videon är inte fy skam den heller.

Billy Talent / Kingdom of Zod

Kingdom of Zod är en ny låt från Billy Talents samlingsalbum Hits. Du undrar kanske varför släpper de ett samlingsalbum nu? Ska de splittras? Tvärtom, meddelar bandet. Skivan är gjord för alla hängivna fans så att de ska ha något att glädjas över. Bandet hoppas såklart också på att få nya fans med hjälp av Hits.

Linnea Henriksson / Ensamheten

Ensamheten finns med på Linnea Henrikssons senaste album Du söker bråk, jag kräver dans. Låten handlar om en kompis till Linnea som ofta är ute och festar. Så här säger Linnea till Allt om Stockholm: När vi hade varit ute en gång så suckade han och sa ”Alltså, ibland vill man bara hitta någon att skeda med”. Och jag kände bara ”Åh! Jag vet!”. Vi tycker det är fint att hon sjunger om sina vänner.

Så här ser hela spellistan ut

Här kan du kolla in alla låtar som för tillfället finns på spellistan. Du ser också hur ofta vi spelar dem. Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.