Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Krokodilälskaren Meghan Trainor

Från 2014
Meghan Trainor
Bild: Brooke Nipar

Meghan Trainor är en zoo-fantast och avslöjar att hon älskar dinosaurier (på film) och krokodiler. Krokodilen hon mötte i Sverige fick namnet Tommy, efter vår egen Supernova-Tommy. Kolla in hennes Instagram för bevis!

När Tommy Nordlund från musikprogrammet Supernova ringer upp Meghan Trainor ligger hon i en säng i ett hotellrum i Stockholm. Turnén hon är ute på var hård i början, men nu är det lugnare så då tar hon varje tillfälle i akt att lägga sig ner och vila. Men hon är totalt beroende av sin telefon, så den är med hela tiden. Hon berättar att Instagram, Twitter och Vine är de mest använda apparna i telefonen. Det är viktigt att hålla kontakt med omvärlden, nu när allt går så snabbt. Meghan gjorde verkligen musikkarriär rekordsnabbt.

- Det är som att vinna på lotto. Artister kämpar vanligtvis i flera år med att försöka bli stora, och ingen lyckas på första försöket. Så det här har verkligen gått snabbt, säger hon,

Meghan berättar också att det inte heller går att säga nej till spelningar, speciellt inte till stora shower som Ellen DeGeneres Show.

- Det gäller bara att försöka hinna med allt. Bandet har jämfört det hela med en raket.

Meghan säger alltså inte nej till någonting, eller rättare sagt, hennes manager säger inte nej till någonting.

- Jag bara gör vad han säger, men det är ju inte som att jag plockar upp skräp och för det till en sopplats. Jag får prata om mig själv och mina sånger, och vem tycker inte om att prata om sig själv? Jag får uppträda med mina låtar och se på mig själv på tv, och det är så häftigt!

Meghan är verkligen modig som vågar göra allt det där. Och modighet lönar sig. Hennes nionde show hölls på en stor arena, med tusentals människor i publiken. Nu känner hon att hon kan göra vad som helst och att inget kan stoppa henne. Men i början var hon faktiskt lite rädd.

- Mitt första uppträdande var på Live with Kelly and Michael i New York. Jag sa till min manager att jag hatade honom och frågade varför vi inte kunde ha en övningsshow, men det fanns inte tid för det. Men jag gjorde det och jag klarade det. Jag är nöjd över att jag gjorde det, för nu vet jag att jag kan uppträda på tv, säger en stolt Meghan.

Supernova: Meghan Trainors zoo-tips

Programmet är inte längre tillgängligt

Krokodilen är favoritdjuret

När Meghan inte spelar för tusentals människor på en arena så ligger hon helst i sängen och tittar på tv. Favoritsyssla nummer två är att gå på zoo.

- På lördag ska vi faktiskt gå till ett zoo. Jag är fascinerad av krokodiler. De är söta och kramgoa ... nej, men de är intressanta. De är dinosaurier. Jag har inte berättat det här för någon, men jag älskar att titta på gamla dinosauriefilmer.

Du som gillar djur, har du testat hur djur reagerar på din musik?

- Jo, har du sett videon? Det är en häst i London som dansar till min låt. Jag har verkligen gjort galna grejer, till och med fått hästar att dansa.

Justin Bieber har också dansat till hennes låt, och nu är vi lite elaka med Meghan: Vi tvingar henne att välja mellan hästen och Justin. Vilken video var en större grej för henne?

- Åh, det är svårt! Men jag är en belieber, så jag måste säga Justin Bieber.

Skinnyshaming

Meghan har också fått kritik för sin låt, som hyllar en mer fyllig kropp. Vissa tycker att hon sticker kniven i ryggen på smala människor.

- Jag tror att när folk lyssnar på låten och hör orden "skinny bitches" så stänger de av. De hör inte fortsättningen: no I'm just kidding, every inch of you is perfect too. Sången är menad för alla storlekar, och handlar om att vara bekväm i sig själv. Men folk tror inte att det kan vara så. De tänker att det måste vara något fel med mig, och fokuserar på det. Men jag har fått så många fina fans, så när du läser de dåliga kommentarerna ser du också att mina fans står upp för mig.

Tycka vad man tycka vill om All about that bass, men att den får en på bra humör kommer man inte ifrån. Meghan tipsar också om sin låt Close your eyes, som är en låt som ska få alla att må bra. Tyvärr har hon inga krokodillåtar att bjuda på, men de kommer på nästa skiva, det lovar hon.

Om du hade en krokodil, vad skulle den heta?

- Tommy!

Och Meghan är inte den som far med osanning. Kolla in hennes Instagram från helgen.

Och glöm inte att lyssna på ljudklippet där Meghan tipsar om de bästa djurparkerna. Härligare tjej får en leta efter.