Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Superkvinnan Elisabeth Rehn

Från 2014
Elisabeth Rehn
Bildtext Elisabeth Rehn besökte Succémorgon och sa ... gomorron!

Elisabeth Rehn är kvinnan som åstadkommit mer än de flesta gör under tio livstider. Hon var bland annat världens första kvinnliga försvarsminister och dessutom är hon kvinnan bakom beslutet om att det ska finnas dörrar på wc-båsen i militären i Finland. I dag var hon Succémorgons specialgäst.

Varje onsdag har succémorgon en specialgäst med ett spännande yrke. I dag hade vi den fantastiska kvinnan Elisabeth Rehn i egenskap av beslutsfattare. Elisabeth har gjort allting mellan himmel och jord både inomföretagsvärlden, politiken och bland annat FN. Förutom hennes oändligt många meriter har hon också en stor familj bestående av både barn, barnbarn och barnbarnsbarn.

Medan Elisabeth var i studion snackade vi bland annat om hur man bäst tar beslut, om hur människor reagerade då hon blev försvarsminister och om hon, trots sitt jobb, ändå är en mormor som tvingar sina barnbarn att äta för många bullar.

Hur ska man sitta för att tas mer på allvar och varför springer Kaj Kunnas in i studion mitt i intervjun? Lyssna på klippen så vet du.

Här kan du höra hela intervjun.