Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Veckans nya låtar: Hej 90-talet!

Från 2014
Tre tjejer som dansar och spelar saxofon vid en pool.
Bildtext Vad skulle Wicked wonderland vara utan en saxofon?
Bild: Skärmdump

Spellistan har än en gång fyllts på med nya fina låtar. Den här gången bidrar Royal Blood och Martin Tungevaag med retrokänslor, och så får vi snäll gangstarap av Flo Rida, och romantisk dans med Ed Sheeran.

Som vanligt bjuder vi på en härlig blandning av låtar den här måndagen. Retrosound, gangstarap och romantisk danslåt får summera kalaset.

Royal Blood / Out Of The Black

Royal Blood är ett färskt hårdrocksband, som bildades förra året i Brighton. Det har gått snabbt framåt för bandet, som redan haft flera låtar på listorna i bland annat England och USA. Vi gillar stilen, som har ett häligt retrosound över sig.

Martin Tungevaag / Wicked Wonderland

Hej 90-talet! Den norska musikern och dj:n Martin Tungevaag tar oss rakt tillbaka till 1996, Coco Jamboo och gaturally i valfri småstad. Under tiden vi gör rörelserna till the running man strösslar han på lite saxofon.

Flo Rida / GDFR

Flo Rida är tillbaka med en ny hitlåt (vad annars?). GDFR står för Going Down For Real, som han också skrivit stort över sitt superlyxiga vrålåk till bil. Han har gjort låten tillsammans med rapparen Sage the Gemini och producenten Lookas. Snäll gangstarap, är vad vi tänker på när vi hör låten.

Ed Sheeran / Thinking Out Loud (radio edit)

Ed Sheeran drar till med ett maffigt dansnummer i videon till Thinking Out Loud, och det känns som om vi tittar på finalen av Dancing with the stars. Dansen passar bra, för det här är en riktigt romantisk låt, och Ed har själv sagt att det är en "walking down the aisle song", alltså en låt som man ska gå fram till altaret med.

Så här ser hela spellistan ut

Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.