Hoppa till huvudinnehåll

X3M

KAJ gör julkalender med 24 luckor

Uppdaterad 12.11.2014 10:02.
KAJs julkalender.
Bildtext Vi hoppas att KAJ orkar alla 24 luckor!

Efter en slutsåld show på Wasa teater, sommarhitten "Jåo nåo e ja jåo YOLO ja nåo" och ett nytt album ute är KAJ redo att göra julkalender. I år gör humorgruppen den på x3m.yle.fi. Det blir luckor sprängfyllda av pjas ända fram till jul.

– Vi vill ge folket en liten kompakt dos humor varje dag. Det kommer inte alltid handla om tomtar och jobbiga julbestyr, de har ni tillräckligt av som det är. Vi vill i stället överraska er och bjuda på varierande sketcher. Vi hoppas att alla hittar någonting att skratta åt, säger Axel Åhman som är A:et i KAJ.

KAJ har gjort julkalender förut, tre gånger, men aldrig ännu nått upp till 24 luckor utan mest där kring åtta. Nu ska det bli ändring på den saken.

– Hur vi ska orka är en gåta, men det är kul att hålla på, och förhoppningsvis kommer folk att uppskatta att få se ett avsnitt varje dag, säger K:et Kevin Holmström

Det blir alltså många sketcher, låtar och allt möjligt annat som i KAJs mening kvalar in som humor under årets mörkaste dagar.

– KAJs julkalender gör vi för alla som gillar skrypelser och pjas. Som känner att de behöver öppna en kalender med lite mer än bara billig choklad, konstaterar J:et Jakob Norrgård.

Dagens lucka öppnar sig på x3m.yle.fi från och med måndagen den första december fram till jul.