Hoppa till huvudinnehåll

Inrikes

Detta händer fredag 21 november

Från 2014
Bildtext Närings-, trafik- och miljöcentralens beslut att minska antalet turer nattetid mellan Pargas och Nagu har fått hård kritik.
Bild: Yle/Andy Ödman

I dag är det fredagen den 21 november 2014. Här kommer ett axplock från dagens agenda.

  • Hon har suttit som utrikesminister i fyra dagar, på den femte dagen kommer Estlands utrikesminister Keit Pentus-Rosimannus på besök till Finland. Pentus-Rosimannus träffar utrikesminister Erkki Tuomioja och diskuterar bland annat bilaterala relationer, läget i Ukraina, Ryssland och Mellanöstern, samt EU-frågor.
  • Glöm rankinglistorna! Kvaliteten på gymnasiet påverkar studieresultatet, men skillnaderna mellan gymnasierna är små. Det framgår i den gymnasieutredning som Statens ekonomiska forskningsanstalt VATT publicerar i dag.
  • Pengar, sex och makt diskuteras på Genusforskningsdagarna på Aalto-universitetet i dag och Hanken i morgon. På seminariet analyseras bland annat kommersialiseringen av kön och sexualitet.
  • Vem leder SDP:s riksdagsvalskampanj? Socialdemokraternas ordförande, finansminister Antti Rinne och partisekreterare Reijo Paananen infomerar om vem som blir kampanjchef och vilka valteman som finns på förslag inför riksdagsvalet.

LÄS OCKSÅ:

Dagens agenda 20.11.2014
Dagens agenda 19.11.2014