Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Beyoncé och hennes selfie stick

Från 2014
Uppdaterad 29.10.2015 15:11.
Bildtext Love, love, love Beyoncé.
Bild: Skärmdump från Youtube

Okej stoppa pressarna. Beyoncé har släppt en ny video. Eller hon gjorde det egentligen redan i fredags, men eftersom vi alla varit hemma och haft mysveckoslut har vi inte ännu uppmärksammat det här på Popbloggen. För jag menar, om det är Beyoncé ska det uppmärksammas, amirite?

Låten 7/11 är en av de två låtar från den kommande boxen Beyoncé Platinum, som läckte på nätet i förra veckan. Strax efter läckan (var den en stunt?) valde Bey att släppa 7/11, med tillhörande video. Kanske man därför vill hävda att hon snabbt ville lägga ihop en video som är gjord genom att klippa ihop mobilvideor av hotellfester, improviserade danser och badrumsparty. För om vi jämför med videorna från det förra albumet är den här vansinnigt dålig - rent kvalitetsmässigt.

Men ändå. Den är så bra! Är det något som videon till 7/11 visar är det att Beyoncé kan göra vad hon vill, och det blir bra. Jag börjar nästan tro att hon kackar guld. Istället för att hålla sig kvar i gamla spår trampar hon upp nya, och istället för att dra sig till med divalater ger hon oss vad vi vill ha - bra musik och intressanta videor. Jag älskar det här.

Och visst är det en selfie stick hon använder i slutet av videon?