Hoppa till huvudinnehåll

Åboland

Se ljusglimtarna - #firanovember

Från 2014
November - inte en favoritmånad precis.

Den senaste månaden har Yle Åboland ”firat november” på bilddelningstjänsten Instagram.

Kampanjen har varit ett sätt att försöka hitta det positiva i november, en månad som många inte tycker särskilt mycket om. Det är visserligen inte så svårt att förstå att november får lite mindre kärlek än andra månader. Det regnar ofta och dagarna är korta. Det är redan blivit betydligt kallare efter en varm höst.

Men är det orsak nog? Är det bara kallt och mörkt hela tiden? Nej, det måste ju finnas en guldkant på månaden november! Visst finns det säkert de som älskar november, men dem har vi ännu inte stött på.

Därför ville vi pigga upp både oss själv och andra med positiva bilder där vi, ibland med glimten i ögat hyllar november?
"Det är inte hur man har det, utan hur man tar det" har någon sagt, och det vill vi också tänka att är sant om en ruggig novemberdag.

Vi har också uppmanat er, våra följare, att dela bilder som taggas med #firanovember för att sprida vårt budskap. Glädjande nog har många deltagit i kampanjen och vi har också fått flera nya följare under månaden gång.

Här är en del av bilderna som vi delat. Mer av våra, men också era bilder kan ni så klart se på Instagram genom att gå in på Yle Åbolands konto eller göra en sökning på #firanovember.

Ännu hinner ni också delta i kampanjen och dela egna bilder!