Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Nya Spice Girls på spellistan

Från 2014
Uppdaterad 01.12.2014 12:23.
Bild på popgruppen G.R.L.
Bildtext G.R.L. finns nu på spellistan.
Bild: Michael Nelson / EPA / All Over Press

Grattis på måndag! Som en decemberpresent får du här fyra nya låtar som vi lagt in på vår spellista.

Ariana Grande ft. The Weeknd - Love Me Harder

Jag är inte alltid ett stort fan av The Weeknd, men nu när de slår ihop sig med Ariana Grande kan jag inte annat än älska slutresultatet.

Beyoncé - Ring Off

Beyoncé överraskade oss igen. När hennes nya låtar läckte ut på nätet valde hon att lägga ut de officiella versionerna direkt. Därtill petade hon snabbt ihop en musikvideo till låten 7/11 genom att spela in en massa klipp på sin mobil. Eller så ser det i alla fall ut, och vi är förstås imponerade.

Nu lägger vi till den andra singeln Ring Off på vår spellista, och vi kan inget annat än att älska Beyoncé.

G.R.L. - Ugly Heart

Flickgruppen G.R.L. är intressant av flera olika skäl. Dels förs tankarna direkt till Spice Girls: i videon till Ugly heart sjunger och dansar fem brudar på polisens skrivbord och för det andra har dom alla sina egna stilar. Vardagsanarkism och sina egna stilar, girl power!

Bandet, som från början var en kvintett, reducerades till en kvartett efter Simone Battles självmord i september i år, bara några månader efter att de gett ut sin debutsingel Ugly heart. Gruppen kommer ändå att släppa sin andra singel, Lighthouse, nu i december. Håll ögonen öppna, det kan bli nåt stort av de här brudarna.

Hoodie Allen - Movie

Det är lätt att få lite negativa konnotationer av den här låten, till exempel för att rapparen Steven AJ Markowitz tagit sig ett artistnamn som väldigt mycket liknar en filmskapare som varit i hetluften på grund av påstådda sexövergrepp. Att låten dessutom heter Movie gör inte det hela bättre.

Sedan börjar man lyssna på låten och inser att oj då, det här låter ju riktigt trevligt. Hoodie Allen har potential och det känns trevligt att lyssna på honom. Ett plus får han också för referensen till en av världens bästa filmer, The Royal Tennenbaums.

Så här ser hela spellistan ut

Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.