Hoppa till huvudinnehåll

Österbotten

Nonen Vocals sjunger in julstämningen

Från 2014
Johanna Törni
Bildtext Johanna Törni leder Nonen Vocals

Inkommande söndag bjuder Vasa Arbis’ sånggrupp Nonen Vocals på en julkonsert med högtryck. “Getting in the mood for Christmas” är den typ av konsert som konstnärliga ledaren Johanna Törni länge drömt om att få ordna.

- VI har jobbat väldigt hårt under hela hösten, säger Johanna. I måndags hade vi en tre timmar lång övning då vi gick igenom sånger, koreografi och allting.

Reportaren på konserten är mångsidig. Utöver solister ur de egna leden har man anlitat Sonja Biskop. Kapellmästare Mikael Svarvar kommer också att medverka med solo sång

- Eftersom vi har ett så fint band med oss så måste vi också sjunga svängiga låtar, såsom Brian Setzers “Getting in the mood for Christmas” (som ju också gett namn åt konserten)

Publiken ska också ges en möjlighet att lugna ner sig inför julen. Därför ryms också några riktigt lugna låtar med, bland annat “Var inte rädd för mörkret” och “Himlen i min famn”

- Vi har de lugna sångerna i mitten, sen blir det mera fart och vi avslutar med ett julpotpurri som Mikael Svarvar gjorde åt oss till julkonserten 2010.

Nonen Vocals håller julkonsert på Ritz i Vasa söndag 14.12 kl. 15. För mer information, besök Nonen Vocals webbplats