Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Magiska nya låtar på spellistan

Timshel
Bildtext En av Timshels fina låtar finns nu på spellistan. Tjohej!

Vi har så fina låtar att bjuda på den här veckan att vi blir alldeles uppspelta. De finska banden Satellite Stories och Timshel får oss på supergott humör, och irländska Hozier tar oss tillbaka till lugnet. Lyssna och njut.

Vi är så glada över att Satellite Stories och Timshel kommer från Finland. Så stolta vi kan vara! Riktiga pärlor. Vi gillar också Hoziers låt Take me to church som tar upp viktiga ämnen - man ska få älska vem man vill, utan att bli dömd.

Satellite Stories / The Trap

Den bästa finländska låten kom sent i år, men nu är den här. Satellite Stories nya singel är verkligen ett energipiller, och vi storgillar. Det lönade sig för killarna att ta in producenten Simon Barnicott, och att göra om 95 procent av skivan. Läs mer om det i vår intervju med bandet, här. Låten kommer att finnas med på albumet Vagabonds, som släpps den 27 februari.

Hozier / Take Me To Church

Om låten ovan får oss att dansa, så ligger vi i soffan och chillar till den här. Eller dansar tryckare. Eller pussas som killarna i musikvideon. En till fin låt är det i alla fall. Låten finns med på irländska Hoziers självbetitlade debutalbum som kom ut i höstas. Videon börjar fint men tar en sorglig vändning.

Timshel / Halfway To Anywhere

Timshel är det bästa som hänt Svenskfinland sedan *lägg in valfri stor händelse*. Halfway to anywhere är en av våra favoritlåtar, och vi är väldigt nöjda över att äntligen få höra den spelas på Radio X3M. Videon är ju också alldeles härlig. Fiilisdansen!

Så här ser hela spellistan ut

Här kan du kolla in alla låtar som för tillfället finns på spellistan. Du ser också hur ofta vi spelar dem. Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.