Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Vilka är de värsta hotellgästerna?

Från 2014
Uppdaterad 07.01.2015 14:12.
Janne Grönroos, Janne Antin, Fredrika Lindholm och Ted Forsström
Bildtext Två Jannen, en Fredrika och en Ted bär på en stege (?).
Bild: Yle / Camilla Fagerholm

Succémorgon bjöd in Janne Antin som gästprogramledare den 19 december. Med honom snackade vi bland annat om vilka som är de jobbigaste gästerna på turistorter och hur det kändes att få veta att man är hiv-positiv.

Varje fredag har Succémorgon en gästprogramledare som sitter med i studion i tre hela timmar. Den 19 december var den programledaren Janne Antin. Janne känner du bland annat igen från programmet Matkaoppaat och Sinkkulaiva. Janne har också jobbat mycket inom turism och är dessutom också öppet hiv-positiv.

Succémorgon: El Duello med Janne Antin

Programmet är inte längre tillgängligt

Medan Janne var på besök fick han så klart delta i Succémorgons klassiska tävling El duello. Dagens tema var turistorter och tävlingen var olidligt spännande enda in till slutet. Lyssna på klippet för att få veta vilken av våra Jannen tog hem vinsten!

Succémorgon: Janne Antin om turistfördomar

Programmet är inte längre tillgängligt

Med tanke på att Janne jobbat mycket inom turismen passade vi också på att kolla upp lite fördomar vi haft gällande turistorter och gästerna som är där. Vem är snålast? Vem dricker mest och vilka hotellgäster är värst? Lyssna på klippet så får du veta.

Succémorgon: Janne Antin om hiv

Programmet är inte längre tillgängligt

Förutom alla lättsamma saker passade vi också på att snacka om lite mer seriösa ämnen. Janne Antin har nämligen varit hiv-positiv i åtta år och har varit öppen med det i cirka ett. Beskedet fick han på midsommarafton då han var och testade sig i Amsterdam. Hur kändes det då och hur känns det nu åtta år senare? Lyssna på klippet där vi snackar om sjukdomen och hur den påverkat hans liv.

Mer om ämnet på Yle Arenan