Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Furu visar vilket virke han är gjord av

Från 2014
Fredrik Furu.
Bildtext Feki Furu besökte Succémorgon.
Bild: YLE/Rolf Granqvist

Ep-aktuella Fredrik Furu gästade idag Succémorgon. Medan han var på besök snackade vi bland annat om hans nya EP och dessutom fick han delta i både El duello och en sångtävling där den som har störst mun har den största fördelen. Låter beskrivningen suspekt? Då skulle du höra själva tävlingen.

Varje fredag har Succémorgon en gästprogramledare som sitter med i sändning i tre hela timmar och snackar om allt mellan himmel och jord. Idag var den gästprogramledaren Fredrik Furu som bland annat är aktuell med en ny ep.

Succémorgon: El duello med Fredrik Furu

Programmet är inte längre tillgängligt

Då Fredrik var på besök fick han förutom att snacka om sin nya ep också så klart delta i Succémorgons klassiska tävling El duello. Tävlingen som går ut på att Janne och gästprogramledaren tävlar mot varandra i en frågesport. Dagens tema var Fantomen. Vem tror du att vann? Lyssna på klippet så får du veta.

Succémorgon: The marshmallow-challenge med Fredrik Furu

Programmet är inte längre tillgängligt

För att utnyttja Fredriks talanger gällande sång ordnade vi också en annan form av tävling. Tävlingen heter marshmallow-challenge och går ut på att två lag tävlar mot varandra genom att sjunga med en massa skumgummigodis i munnen. Den här gången var det Fredrik och Ted mot Janne och Fredrika. Vem gissade fel på låten My heart will go on trots orden och vem åt upp hälften av sitt godis? Lyssna på klippet för att få veta. Varning: det finns få saker som gör en mer hungrig än att lyssna på människor som säger saker med mat i munnen!