Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Paddington anländer till London

Från 2015
Uppdaterad 02.01.2015 09:07.
Björnen Paddington med en liten hund i sin väska.

I veckans biopremiärer träffar vi björnen Paddington, de hemska cheferna, homosexuella på barrikaderna och den sjunde sonens sjunde son.

Horrible bosses 2

Ja ni gissade säkert att det handlar om precis det som titeln säger, hämnd mot chefer igen. För att det gick så bra förra gången? I rollerna ser vi igen Jason Sudeikis, Jason Bateman och Charlie Day. Som motståndare har vi den här gången Chris Pine och Christph Waltz även om de gamla cheferna spelade av Kevin Spacey, Jennifer Aniston och Jamie Foxx.

Paddington

Många känner säkert till den lilla björnen Paddington från sagor när vi var små. Nu har nallens resa från Peru till ett nytt liv i London filmatiserats med nicole Kidman, Peter Capaldi och Ben Whishaw i huvudrollerna.

Pride

Kan det vara decembermånads roligaste komedi? Pride är baserad på en sann historia från 80-talet Storbritannien. En grupp bögar och lesbon tar upp kampen för de gruvarbetare som gått i strejk. Med Bill Nighy i huvudrollen kan det här bara vara bra.

Seventh son

Han är den sjunde sonens sjunde son, utvald för att förgöra ondskan och rädda världen. En klassisk historia där vi ser Jeff Bridges, Ben Darnes och Julianne Moore slåss mot varandra - och monster. Spännande? Troligen. Originellt? Inte det minsta. Filmen bygger på bokserien The Last Apprentice.