Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Satin Circus-Paul avslöjar hur man blir snygg

Från 2015
Uppdaterad 20.01.2015 15:55.
Svartvit halvbild på Paul Uotila.
Bildtext Paul visar hur man blir snygg på bild
Bild: Yle / Anna-Karin Siegfrids

Varje onsdag har Succémorgon en gäst med ett spännande yrke i studion. Den här veckan var gästen modellen Paul Uotila. Förutom att du känner igen Paul från olika reklambilder så råkar han också vara en fjärdedel av Satin Circus som nu är aktuella med sin nya låt Crossroads.

Paul är den skäggiga killen från Satin Circus och har också via just det bandet blivit "upptäckt" och börjat jobba som modell. Att ha stämpeln "modell" är ändå inte alltid en dans på rosor.

Paul medger att han är populär bland tjejer men nackdelarna med yrket är helt klart att folk ofta har en massa fördomar gällande personer som jobbar med sitt utseende. Några av fördomarna är att folk automatiskt tror att han är ytlig och dum vilket gör att människor ibland kan behandla honom på ett annat sätt än vanligt.

En annan intressant grej vi snackade om var att hur det känns att posera med en tjej om man till exempel ska vara som ett par i en reklam. Hur gör man så att det ska bli så naturligt som möjligt och hur känns det att kyssa en främling? Lyssna på klippet så vet du.

Förutom att vi snackade om modellyrket så passade X3M-tv på att fiska åt sig lite tips på hur man ser snygg ut på bilder. Kolla in klippet för att lära dig modellernas hemliga knep och få det snyggaste Instagramflödet i stan!

Mer om ämnet på Yle Arenan