Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Hemligheten bakom David Hasselhoffs brösthår

Från 2015
Uppdaterad 20.01.2015 15:55.
David Hasselhoff
Bildtext The Hoff ska intervjua finska kändisar.

Fredrika Lindholm från Succémorgon gick på David Hasselhoffs presskonferens. Hon fick ställa en fråga som en lyssnare hade skickat in. Den handlade om brösthår och Närpes.

David Hasselhoff kommer att börja med en ny talkshow där han intervjuar olika finska kändisar. Konceptet var en succé i Sverige och nu försöker man alltså med samma sak här i Finland. På grund av detta hade de ordnat en presskonferens dit man fick komma för att fråga om det nya programmet. Och självklart hade vi Fredrika Lindholm på plats.

I programmet kommer vi att få se kändisar som Linda Lampenius, Michael Monroe, Krista Siegfrids, Mikael Jungner, Timo Soini och Jussi 69. Men tillbaka till presskonferensen. Nu ska Fredrika få berätta om vad som hände där.

Hashtag yrkesstolthet

Selfie med David Hasselhoff.
Bildtext David, let's take a selfie!

När man går på en presskonferens är stämningen alltid lite tryckande. Det finns en massa journalister på plats och alla vill vara den som får ställa sin egen fråga till artisten. I dag var jag alltså på David Hasselhoffs presskonferens och hade endast en fråga förberedd:

”I Närpes sägs det att man får lika mycket brösthår som David Hasselhoff bara om man röker en massa Northstate-cigaretter. Stämmer detta?”

Frågan hade vi fått av en lyssnare och det var möjligtvis den mest opassande frågan man kunde tänka sig. Men var det bestämt så var det. Det hela slutade med att jag verkligen fick ställa min fråga och ta en selfie med The Hoff. Men hurdan var reaktionen då jag ställde frågan och vad tror du han svarade? Lyssna på klippet så får du höra hemligheten bakom brösthåret.

Programmet börjar 2.4 på Sub.