Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Riktig girl power på veckans låtlista

Från 2015
Uppdaterad 19.01.2015 11:20.
Rita Ora och Charli XCX
Bildtext Rita Ora och Charli XCX har slått sig ihop.
Bild: EPA / Yle

Veckans nya låtar tar dig på en riktig känslomässig berg- och dalbana. På låtlistan har vi både musikscenens veteraner och okända nykomlingar. Tillsammans vill de smälta ditt hjärta och göra dig glad och förvirrad. Det är speciellt Rita Ora och Charli XCX som gör oss glada med en dos av riktig girl power.

James Bay / Hold back the river

En ny skön låt av brittiska sångaren och låtskrivaren James Bay. Akta dig, Ed Sheeran.

Martin Tungevaag ft. Emilia / Samsara 2015

Andra singeln av den norska dj:n som debuterade med låten Wicked Wonderland. Samsara 2015 finns i två versioner – originalet och en version med sångaren Emilia. Det är samarbetsversionen som placerats högts på norska VG-listan och det är just den versionen du får höra från och med idag på Radio X3M.

Death Team / Fucking bitches in the hood

Det är inte death metal eller gangsta rap det handlar om, även om det skulle vara första tanken. Den debuterande svenska duon består av Mayka Edd och Johen Rafael Tilli och de vill gärna förvirra dig lite grann med sin europoppiga ton.

Maroon 5 / Sugar

En medryckande feel good-låt med en musikvideo som får våra hjärtan att smälta. I videon kraschar Adam Levine och bandet olika bröllop i Los Angeles. Maroon 5 kommer till Europa i maj. Det återstår att se om Finland ryms med i turnén.

Charli XCX ft. Rita Ora / Doing it

Vi blir alltid så glada av riktig girl power. Två av Storbritanniens främsta unga kvinnoartister, Rita Ora, 24 och Charlotte Aitchison, 22, har slått sig ihop och se vilket fantastiskt resultat det blev – vi förväntade oss inget mindre. Låten är en ny version av Charli XCX låt från hennes tredje skiva Sucker. Charli XCX kommer att värma upp för Katy Perry den 18 mars på Helsingforsarenan.

Sia / You're never fully dressed without a smile

You’re never fully dressed without a smile är ett nytt arrangemang av en låt med samma namn i Broadway-musikalen Annie. Sia står för den nya versionen och du kan höra den i musikalens filmatisering som fick sin premiär förra året.

Så här ser hela spellistan ut

Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.