Hoppa till huvudinnehåll

Östnyland

”Vi har blivit fullkomligt nedringda”

Från 2015
Uppdaterad 22.01.2015 20:23.
Skådespelare på scenen
Bildtext I "Ett Herrans liv" blir det bland annat besök på marknaden i Abborrfors.
Bild: www.lundfoto.com

Fyra dagar efter premiären var redan de flesta föreställningarna av Hindersby teaters pjäs Ett Herrans liv slutsålda. Men alla ska nog rymmas in, säger Isa Stenberg som skrivit pjäsen.

– Det går så himla bra! Vi har blivit fullkomligt nedringda och salen är proppfull. Jätteroligt att folk kommer och tittar på pjäsen och hittar hit, säger Isa Stenberg.

Bildtext Isa Stenberg.
Bild: Marcus Nordström

Redan fyra dagar efter premiären var de flesta biljetter till Ett Herrans liv som sätts upp på teaterscenen i Hindersby i Lappträsk fullbokade. De sju första föreställningarna är helt slutsålda, men den 7 och 8 februari finns några platser kvar.

Återbud kan droppa in, så det lönar sig ändå att ringa om man är intresserad av att se pjäsen.

– Många ringer och märker att det är slutsålt, och då blir de förstås ledsna. Men det finns alltid någonting, och alla ska nog rymmas in.

Kanske förlängning i höst

De redan inprickade föreställningarna får räcka tillsvidare, eftersom sportlovet och Liljendalrevyn sedan kommer emot. Eventuellt kan det bli någon extra föreställning eller förlängning i höst, menar Stenberg.

– Alla har varit så glada och berömmande. Pjäsens popularitet är ju roligt också för Hindersby, säger hon.

Vill man ha en biljett är det alltså snabba ryck som gäller. Förfrågningar kan riktas till Mikaela på 040-759 0025 eller Beatrice på 050-527 3434.

Läs också:
"Ett Herrans liv" i Hindersby