Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Vet du inte vem Fredrika är?!

Från 2015
Uppdaterad 12.02.2015 15:08.
Fredrikas måndag suger.
Bildtext Fredrikas måndag sög igen.

Fredrikas måndag suger har ett väldigt simpelt koncept: Fredrika utsätter sig varje måndag för så sugiga saker som möjligt så att andras måndagar ska upplevas bättre i jämförelse.

Oftast handlar det om pinsamma situationer som alla kan relatera till och Fredrika är en sann expert när det gäller att komma på såna. Varifrån kommer denna fantastiska förmåga? Har hon otroligt pinsamma vänner eller blev hon biten av en radioaktiv pinsam spindel när hon var tonåring, ingen vet. Jag frågade Fredrika hur hon kommer på uppläggen till hennes måndagar och hon förklarade att hon helt enkelt utgår från sociala regler, och sen bryter hon dem så spektakulärt som möjligt.

TILL EXEMPEL:

I Finland finns det två oskrivna regler:

1) Tro inte att du är någon
2) Prata inte med folk du inte känner

Hurudan situation behöver man då ha för att bryta dessa regler så uppseendeväckande som möjligt? Lätt! Du helt enkelt springer omkring på stan med en megafon och ett häfte och TVINGAR din autograf på främlingar! Vill man göra det extra sugigt slänger man in några VET DU INTE VEM JAG ÄR?! och några sexuella anspelningar på vilken del av kroppen som bör autograferas på snygga karlar. Vilket Fredrika FÖRSTÅS gjorde. Upprepade gånger. Också när hon inte filmades.

Titta på klippet och sympatiskäms!