Hoppa till huvudinnehåll

Så träffades vi ...

Par 3: "Vi träffades på husbolagets gårdsfest"

Från 2015
Uppdaterad 13.02.2015 17:06.
Man fråga kvinna på dejt
Bild: Yle / Sebastian Dahlström

Läs historien om hur signaturen Granntjejen träffade sin fästman på husbolagets gårdsfest.

"2007 flyttade jag till en ny lägenhet. Mitt liv var väldigt omtumlande just då. Min mor hade hastigt dött plötsligt också några månader innan. Jag fick tips om en lägenhet, jag var och tittade på den men var inte superförtjust. Av någon konstig anledning så flyttade jag dit ändå.

En månad senare var det gårdsfest. Jag var nyinflyttad och blyg och hade ingen tanke att gå dit men for ändå tack vare en underbar äldre dam där vid namn Saga. På gården träffade jag en kille som då bodde i andra trapphuset. Vi träffades, skakade hand och pratade lite. Jag lämnade festen tidigare men efter en stund ringde det på dörrklockan. Det var killen från gårdsfesten jag hade talat med. Han frågade om jag var intresserad av att komma till Strampen på en cider. Jag for med med tänkte att inget mer med den saken.

Efter den dagen har vi hängt tillsammans. Från obekanta grannar till sambon och fästmö och fästman. Älskar dig, Mikael. Du kom just in i mitt liv rätt tidpunkt.

Skickar även en stor varm kram till Saga! Skulle du inte ha övertalat mig att komma på festen kanske det inte vore jag och han i dagens läge. Tack, du finns alltid i mina tankar!"

Alla hjärtans dag till ära vill vi på Svenska Yle veta hur du träffade din stora kärlek.

Mer om ämnet på Yle Arenan