Hoppa till huvudinnehåll

Sport

Guldklimpen stannar i Chelsea

Från 2015
Uppdaterad 12.02.2015 17:37.
Eden Hazard, Chelsea
Bild: EPA/ALLOVERPRESS

Mittfältsstjärnan Eden Hazard har förlängt sitt kontrakt med Chelsea fram till sommaren 2020. Hazard har varit en av tabellettans bästa spelare den här säsongen.

Eden Hazard trivs i Chelsea och klubbledningen älskar sin guldklimp. Därför var matematiken ganska så enkel och Hazard stannar i klubben i ytterligare fem och ett halvt år.

- Jag är väldigt glad över att förlänga mitt kontrakt. Tränaren har hjälpt mig att utvecklas och fansen är fantastiska här. Jag har alltid försökt underhålla publiken med min spelstil och det är roligt att bli uppskattad, säger Hazard på klubbens webbplats.

Eden Hazard kom till Chelsea från den franska klubben Lille 2012 och han har gjort 43 mål på 147 matcher i den blåa tröjan. Chelseas tränare José Mourinho är mycket glad över att Hazard stannar i klubben.

- Det visar att han tror på att klubbledningen och lagkamraterna kan göra honom till världens bästa spelare. Han är en toppspelare och han är fortfarande ung och han kan bli världens bästa spelare, säger Mourinho.