Hoppa till huvudinnehåll

Så träffades vi ...

Par 7: "Vi hittade varandra på Radio X3Ms community"

Från 2015
Uppdaterad 13.02.2015 17:01.
Man och kvinna som kysses
Bild: AP Graphics Bank.

Nedan kan du läsa historien om hur signaturen T-M träffade sin käresta på Radio X3Ms community.

"För flera år sedan var jag aktiv på Radio X3M's community, skrev en hel massa, laddade upp foton, kommenterade andras texter och foton och sådant som hörde till. En dag kom jag över ett gammalt foto på min farfar på sin första motorcykel. Ett svartvitt, slitet foto där min farfar satt i en tuff pose framför en gammal lada. Detta foto bestämde jag mig för att ladda upp på communityn. Det tog inte länge innan jag fick ett antal kommentarer på fotot. De flesta var av mina community-vänner men en kommentar var av en okänd man.

Nyfiken som jag är, surfade jag in på hans sida och "spanade in" honom och hittade några foton på enstaka personer och några resor men inte nämnvärt mycket bloggtext, inget som direkt väckte min uppmärksamhet eller mitt intresse. Jag lämnade en kommentar på ett av hans foton och tänkte att vi knappast kommer att skrivas desto mera. Där hade jag dock fel.

Ganska snart satt vi och skickade privata meddelanden åt varandra via communityn, mest om vardagliga saker blandat med humor och skoj. Vi hade ganska snart rett ut att han var bosatt i en liten stad 20km från min. Efter några veckors aktivt skrivande av meddelanden tyckte vi att vi skulle våga oss på att träffas på riktigt. Vi bestämde ett datum och att vi skulle ses över en kaffe i min stad, på ett litet kafé. Sagt och gjort.

Det var en kall höstdag i mitten på september och jag minns att det blåste kallt. När jag kom fram till gathörnet där vi bestämt att mötas var han redan där. Hans hår stod rakt upp i vinden och man såg att han frös. Jag minns ännu exakt hur han såg ut, hur han stod där och drog upp axlarna mot öronen, hans kläder, att han hade händerna i fickorna och till och med hans min minns jag. Han var så snygg!

När vi hade suttit på kaféet i flera timmar och pratat, kom vi oss för att gå på bio. Jag var, och är fortfarande, en väldigt aktiv filmslukare. Då vi kom till bion insåg vi att d inte gick någon bra film förrän om knappa två timmar så vi köpte biljetter och for och äta pizza medan vi väntade. Efter filmen kände vi båda att vi inte ville skiljas riktigt ännu. Vi for till ett kvällscafé och drack varsin kaffe, summerade dagen och kom fram till att det hade varit en bra eftermiddag och kväll. Vi ville ses igen.

Det är nu över sju år sedan vi sågs första gången. Vi bor tillsammans och har varit gifta i tre år. Jag är lika lycklig och förälskad nu som jag var då, kanske till och med lyckligare och förälskelsen har övergått i en djup kärlek. Jag känner att jag haft stor lycka i livet som träffat min man. Vår vardag fylls av vardagliga saker och i slutet av dagen, hur dagen än har varit, vet vi att vi älskar varandra.

P.S: I vårt vardagsrum finns ett inramat foto av min farfar på sin allra första motorcykel."

Alla hjärtans dag till ära vill vi på Svenska Yle veta hur du träffade din stora kärlek.

Mer om ämnet på Yle Arenan