Hoppa till huvudinnehåll

Så träffades vi ...

Par 9: "En rockkonsert blev starten på vår kärlek"

Från 2015
Uppdaterad 13.02.2015 16:58.
Man och kvinna sitter vid ett bord och lyssnar på musik

Signaturen Svensk blev kär på en rockkonsert.

"Jag hade hittat en band på internet och sedan köpt skivan och blev mycket glad då det mycket okända bandet skulle komma till Finland. Ingen av mina kompisar tyckte dock om samma musik och jag ville inte gå ensam så jag frågade en klasskompis om han skulle vilja gå med mig och det passade bra.

Kvällen kom och min klasskompis hade varit ute med sina kompisar och festat kvällen innan och tidigare på dagen så de var i gott skick. Då vi träffades presenterade han mig för sina kompisar men eftersom jag då inte kunde finska var det uteslutet att jag skulle kunna prata med någon annan än en väldigt lång man med mycket finskt namn.

Vi pratade mycket och länge under kvällen och jag minns inte mycket av konserten som jag så gärna ville gå och se. Det blev en minnesvärd kväll för mig trots att musiken inte kan beskrivas som ens en gnutta romantisk. Efter någon vecka ringde han och frågade om vi kunde träffas igen. Han mindes dock inget av konsertkvällen så han var väldigt nervös inför mötet med mig. Det gick dock bra och på den vägen är det. Vi firar nu 16 år tillsammans."

Alla hjärtans dag till ära vill vi på Svenska Yle veta hur du träffade din stora kärlek.

Mer om ämnet på Yle Arenan