Hoppa till huvudinnehåll

Kultur och nöje

Hellkomna till Metallväktarnas blogg

Från 2015
Uppdaterad 04.05.2016 13:15.
Massor av Ritningar, brev, c-kasetter, kort och foton har skickats in
Bildtext En poänglös bild på gammal fanpost till Metallväktarna
Bild: Yle / Nadine Mabinda

Om du sökte efter en blogg för traditionella sätt att inte odla hallon eller en blogg som handlar om folk som fotar sin mat, sitt kaffe, sina djur och sina barn på café så kom du fel. Det här är Metallväktarnas blogg som görs av herrarna Marcus Rosenlund, Kjell Simosas och eders undertecknad Lasse Grönroos. Med andra ord den klassiska "MK II"-lineupen av Metallväktarna ifall någon minns det radioprogrammet i X3M?
Inte vi heller.

Vad skulle Nikki Sixx ha gjort?

Vi kommer att vara både aktuella, inaktuella, förlegade och vem vet vågade, Det viktiga är ju som alltid att ställa sig frågan "Vad skulle Nikki Sixx ha gjort?". Lemmy går lika bra. Tanken är att erbjuda både bandintervjuer då och då, litet skivrecensioner eller åtminstone kommentarer och så diverse funderingar kring allt mellan himmel och jord som har att göra med hårdrock.

Till att börja med funderar Lasse kring Marilyn Mansons karriär och hans senaste skiva, Marcus funderar kring Nightwish och kändisateisten Richard Dawkins och så får vi se Lasse förnedra sig i Efter nio inför Corey Taylor i Slipknot. Som tur blir det också längre och litet sakligare intervjuer som video och audio med Corey när både Kjell och Lasse träffade honom häromdagen.

Vi kan inte recensera alla skivor vi får in, men vi lyfter gärna upp också demoband etc. Så skicka gärna post till oss.

Till exempel till:
Parad media Oy / Lasse Grönroos
Georgsgatan 16-18
00120 Helsingfors

Man får skicka saker åt Marcus också, men undvik helst ögonkontakt med honom och svara inte på tilltal.
Marcus Rosenlund
Pb 83
00024 Yle
Helsingfors

Up the irons!

Metallväktarna