Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Fredrika gråter i livesändning

Från 2015
Uppdaterad 02.03.2015 12:50.
Fredika Llindholm och famo Lindholm.
Bildtext Fredika pratade med sin famo i direktsändning.

Trodde du din måndag suger? Det gör den inte … mer. Idag ringde nämligen Fredrika sin farmor och berättade att hon tatuerat sig i fyllan.

Såhär berättar Fredrika:

Jag har alltid försökt ge en så bra bild som möjligt av mig själv till mina mor- och farföräldrar. De ska tro att jag är en lite bättre, lugnare och snällare människa än vad jag egentligen är. Hela den bilden förstördes idag.

Planen var från början att jag helt enkelt inte någonsin skulle berätta om mina eskapader i fyllan åt min farmor. Det skulle få förbli en hemlighet och hon skulle leva lyckligt ovetande om vilka dumheter hennes barnbarn ställt till med. Tyvärr blev det inget av den planen då jag mitt i allt kom på att ja ska ringa henne i livesändning bara för att få alla andras måndag att suga mindre.

Samtalet

Samtalet var ett av de värsta jag någonsin varit med om. Jag började hela diskussionen med att snacka om hur hon mår och om katter bara för att få tiden att gå, men till sist insåg jag att det som måste göras måste göras nu.

Efter en lång åsnebrygga började jag förklara hur allting gick till. Hur jag gjort något dumt och hur jag verkligen inte ville att hon skulle få veta något om det.

Då jag till slut förklarat för henne att jag verkligen tatuerat in Sjundeå vapen på mitt lår hände något oväntat. Jag började gråta. Jag gråter ALDRIG.

Lyssna på klippet för att få höra vad det va min farmor sa för att få mig att gråta.

Som sagt, trodde du din måndag suger - det gör den inte mer.

Vill du ser hur det såg ut då Fredrika oväntat började gråta kan du kolla in Succémorgons instagramkonto.

Mer om ämnet på Yle Arenan