Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Kvalitet över kvantitet i veckans nya låtar

Från 2015
Mr Probz pressbild
Bildtext Mr Probz från Nederländerna är med på spellistan.
Bild: 2014/Ilja Meefout

Tre nya låtar har hittat sin väg till vår spellista den här veckan. Den här gången är det kvalitet och inte kvantitet som räknas!

Mr Probz, Eldoradio och Nate Ruess förskönar vår vardag framöver på X3M:s radiovågor.

Mr Probz / Nothing really matters (Afrojack remix)

Mr Probz heter egentligen Dennis Stehr och kommer från Nederländerna. Du känner honom kanske bäst för hitsingeln Waves som han släppte ifjol. Nu har Mr Probz kommit med en uppföljare som heter Nothing really matters, och det är en Afrojack remix av låten vi har nappat åt oss. Blir den en lika stor hit som Waves?

Eldoradio / Black & Blue

Svenska rockbandet Eldoradio är grundat år 2011 och består av fyra svenska killar och den brittiska Thomas Keen som frontman. Bandet är fortfarande till stor del okänt, men kanske deras nyaste singel Black & Blue blir deras världsdebut? Nu kan du höra låten på Radio X3M och avgöra själv.

Nate Ruess / Nothing without love

Nate Ruess, sångaren från det amerikanska indiepopbandet Fun har inlett sin solokarriär i år. Nothing without love är hans debut på Radio X3M.

Tänk på sol, värme och storstaden på sommaren. Och tänk sedan på ångest och explosioner. Nate Ruess lyckas på något underligt sätt kombinera allt det här till en känsloladdad och konstigt behaglig musikvideo och låt.

Så här ser hela spellistan ut

Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.