Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Hyllningslåtar och självrannsakan på spellistan

Från 2015
Uppdaterad 20.04.2015 14:29.
Bildtext Wiz Khalifas låt See You Again är en sista hyllning till skådespelaren Paul Walker.

Fyra nya låtar får vi njuta av den här veckan. Håll till godo!

Wiz Khalifa ft. Charlie Puth / See You Again

Låten See You Again är en sista hyllning till skådespelaren Paul Walker och finns med i ljudspåret för filmen Furious 7. den 13 april tog singeln rekordet för mest spelade låt under ett dygn på Spotify, då den strömmades hela 4.2 miljoner gånger.

Florence + The Machine / Ship To Wreck

Florence Welch och hennes band fortsätter frmgången med skivan How Big How Blue How Beautiful genom att ge ut en ny musikvideo till låten Ship To Wreck. Videon går i samma narrativa stil som de två tidigare, St. Jude och What Kind of Man. Om låten har Florence själv sagt att den handlar om hennes egen självdestruktiva sida där hon bygger upp saker, bara för att riva ner dem igen.
- När du är inne i den virvelvinden söndrar du lätt det du älskar allra mest.

Of Monsters And Men / Crystals

Vi har fått vänta länge på uppföljaren till debutplattan My Head Is An Animal av isländska folk-popparna Of Monsters and Men. Singeln Crystals ger en liten försmak på vad vi har att vänta oss när skivan släpps i juni.

Hurricane Love / Nowhere To Go

Svenska Youtube-fenomenet Hurricane Love grundades år 2012 och hittades år 2013 på billboard.com som "Next big Sound". Sedan dess har de turnerat runt i Europa och den här veckan dimper singeln Nowhere To Go ner på vår spellista.

Så här ser hela spellistan ut

Här kan du kolla in alla låtar som för tillfället finns på spellistan. Du ser också hur ofta vi spelar dem. Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.