Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Härliga rytmer inför sommaren på spellistan

Från 2015
Uppdaterad 11.05.2015 15:31.
Bildtext Redrama står för en av de nya låtarna på veckans spellista
Bild: Sony Music Entertainment

Nyheterna på spellistan den här veckan är en blandning av olika genrer med låtar från bland annat Finland och Norge. Artisterna som står för musiken är Britney Spears, Skinny Days, Redrama, Lenno och Flo Rida ft. Robin Thicke & Verdine White.

Britney Spears & Iggy Azalea / Pretty Girls

Tillsammans med den australienska rapparen Iggy Azalea har Britney Spears kommit ut med en ny poplåt. Det är en blandning av modern pop med en elektronisk touche, och rapp. Dessutom passar de här två rösterna jättebra ihop.

Skinny Days / Alright Right Now

Den norska duon består av Dag Holtan-Harwig och Halvor Folstad. Dag och Halvor har tidigare skrivit och producerat musik för artister som Julie Bergan, Svalka, OMVR och Ylvis. Men nu debuterar de som artister. Låten har en härlig rytm som kommer att få dig att vilja höra mera. En lovande start för duon.

Redrama / Forcefield

Lasse Mellberg har publicerat en ny singel. Låten går i samma stil som artistens tidigare musik. Behaglig musik med en mjuk rytm. Texten berättar att man ska kämpa emot världens negativa sida och hålla sig positiv. En härlig låt att njuta av.

Lenno ft. Dragonette / The Best

Den finska talangen har redan skapat otaliga hittar i genren Disco house. Tillsammans med Dragonette har låten kankse blivit en av de bästa som han har gjort hittills. Lämpligt val av titeln är det också. Låten är avslappnad, bekymmersfri och bara flyter på. En fantastisk låt.

Flo Rida ft. Robin Thicke & Verdine White - I don’t like it, I love it

Samarbetet mellan artisterna har skapat en utmärkt sommarlåt att lyssna på när man njuter av sommarvärmen. Både musiken och texten i hiphoplåten fastnar snabbt. Det här är garanterat en låt som kommer att spelas mycket i sommar.

Så här ser hela spellistan ut

Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.