Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Vild jakt genom Texas och en besatt skådis i veckans premiärer

Sofía Vergara och Reese Witherspoon skriker hysteriskt i den hysteriskt icke-roliga komedin hot Pursuit.
Bildtext Sofía Vergara och Reese Witherspoon jagas genom Texas

Ska du gå på bio i helgen? På filmduken är det komedi, science fiction och ryskt som gäller i Tomorrowland - A land beyond, Hot Pursuit och Rooli.

Tomorrowland – A world beyond

Efter att Casey (Britt Robertson) av misstag fått en pins, som gör att hon kan se framtidens Tomorrowland, slår hon ihop sig med Frank Walker (George Clooney). Han är ett före detta geni som har blivit utsliten av att försöka upptäcka hemligheterna bakom platsen någonstans i tid och rum, som finns i deras kollektiva minne. I sökandet av Tomorrowland råkar Casey och Frank ut för fientliga och aggressiva motkrafter.

Hot Pursuit

Den strikta och seriösa polisen Cooper (Reese Whiterspoon) försöker skydda drogbossänkan Daniella Riva (Sofía Vergara), medan de flyr genom Texas. Jakten blir allt hetare då de får lömska poliser och mordiska, beväpnade män efter sig. Kombinationen av de kvinnornas totalt motsatta personligheter är tokrolig.

The Role

Nikolai (Maksim Suhkanov), som är den ryska revolutionens största skådespelare, flyr till Viborg. Han får sin mest betydelsefulla roll någonsin och förvandlas till Ignat Plotnikov. Han lever in sig i hans liv så trovärdigt, att tittarna inte längre vet vad som är en del av rollen och vad som inte är det. Nikolais fru Amalia (Maria Järvenhelmi) blir orolig över Nikolais besatthet av rollen. Hur långt kan en skådespelare gå för att förbereda sitt livs största roll? Mera om den ryska filmen kan du läsa här.