Hoppa till huvudinnehåll

Eurovision

”Förbered dig på att bo på flygfält”

Från 2015
Uppdaterad 25.05.2015 14:36.
Loreen vann ESC 2012
Bildtext Svenska Loreen vann Eurovisionen år 2012.
Bild: Joerg Carstensen / EPA

Sverige vann Eurovisionen senast för tre år sedan med Loreens Euphoria. Den tidigare svenska segraren ger nu tips till Måns Zelmerlöw gällande vad han kan vänta sig av den närmaste tiden.

– Han har framför sig en massa kul, svarar Loreen på frågan om vad den nyaste Eurovisionsvinnaren har framför sig. Det kommer att bli en massa resande så det är bäst att han förbereder sig på att flygfältet blir hans nya hem. Han kommer också att få träffa en massa fantastiska människor.

Viktigt med rätt attityd

Loreen säger också att en Eurovisionsvinst för med sig enormt mycket positiva saker. Det har förstås också att göra med vilken attityd man har.

– Det kommer att kräva mycket tid och energi, men det tror jag faktiskt han är beredd på.

Loreen tävlade för första gången i Melodifestivalen år 2011 med låten My heart is refusing me och då gav Måns henne råd om tävlingen. Han hade då redan tävlat två gånger; år 2007 med Cara mia och år 2009 med Hope and glory.

– Och nu så ska jag ge honom tips, vad kul! Och mitt tips till honom är att var precis som du är. Ingenting annat. Du behöver inga tips Måns, du kan redan din grej.