Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Det här kommer du att dansa till i värmen - här är sommarlåtarna

Från 2015
Svenska DJ-duon Nause består av Leonard Scheja och Jacob Criborn. Deras främsta hits är "Made Of" och "Hungry hearts".
Bildtext Den svenska duon Nause har bidragit med en perfekt sommarlåt på veckans spellista
Bild: Blixten

Veckans spellista är fylld av låtar som kan avnjutas i sommarvärmen eller under en kväll på klubben. Luta dig tillbaka och njut eller dansa loss till de härliga tonerna.

Satin Circus / Come Back

Bandets nya singel är i samma stil som den förra, Crossroads. Låten är också en smakbit på hur resten av albumet kommer att låta. Singeln skrevs under hösten, med tanke på att passa till sommaren. Den kommer definitivt att bli en sommarlåt att lyssna på!

Nause / The World I Know

Efter att ha bländat dansvärlden med låten Another You för ett tag sedan, slösar den svenska duon Nause ingen tid på att fortsätta sin tid på toppen med sitt exceptionella ljud. Den nya låten passar perfekt för att njutas av i sommarvärmen eller för att dansa loss till på klubben under sommaren.

Twenty One Pilots / Tear In My Heart

Den här låten skiljer sig från bandets tidigare låtar, som ofta varit åt det mörkare hållet. Med andra ord är låten ganska annorlunda med positiva toner som gör den speciell för bandet. För dem som känner bandet: Pianot är tillbaka!

Michael Calfan / Treasured Soul

Genom att lägga till en fransk touche till housemusiken, har den franska Michael Calfan skapat något av en specialitet för dansgolven där ute. Låten är ett resultat av producentens kärlek till olika genrer.

Så här ser hela spellistan ut

Här kan du kolla in alla låtar som för tillfället finns på spellistan. Du ser också hur ofta vi spelar dem. Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.