Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Vi testar Otto Knows som spådam

Från 2015
Uppdaterad 05.06.2015 15:39.
Otto Knows
Bildtext Otto Knows verkar veta det mesta.
Bild: Oskar Brewitz

Vi ringde upp den svenska housegiganten Otto Knows för att fråga hur hans sommar ser ut. Dessutom lät vi honom spå Pernilla Karlssons romantiska framtid. Otto vet ju. Det hörs på namnet.

Otto Knows hör till de allra största namnen i den nya generationen av svenska houseartister. Just nu är han aktuell med låten Next to me som ser ut att kunna bli en stor hit. Radio X3M plockar in låten på spellistan nu på måndag.

Jag tackar ja till de spelningar jag verkligen vill göra

I sommar spelar Otto med riktigt stora artister runt om i Europa. Allra mest ser han ändå fram emot hemmaplanen.

- Jag tackar ja till de spelningar jag verkligen vill göra. Alla sverigespelningar som är kvar blir väldigt roliga. Det finns också några riktigt stora festivaler, som inte gått ut med mitt namn ännu, som jag ser fram emot. Jag ska inte säga några namn, men det finns en i Belgien som ska bli riktigt kul.

Slappnar av på krogen

Man kunde tro att en DJ som Otto Knows är petig när han själv festar loss, men det stämmer inte.

- Jag tänker faktiskt fruktansvärt lite på musiken när jag går ut. Det är inte den som är i fokus. Jag är ute med mina kompisar och hänger med dem. Det är det som är nöjet.

Otto som spådam

Med namnet Otto Knows kommer en del förväntningar. Otto borde veta det mesta. Pernilla Karlsson från Stiftelsen på Radio X3M ville testa om han fungerar som spådam.

Pernilla: Kommer jag att hitta en man?
Otto: Ja.
Pernilla: Kommer jag att bli rik?
Otto: Det är kärleken som är det viktigaste.
Pernilla: Vilken blir årets sommarplåga?
Otto: Next to me!