Hoppa till huvudinnehåll

Vega

DJ-musik och danspop nya på Radio Vegas spellista

Från 2015
Uppdaterad 03.05.2016 12:09.
Zara Larsson
Bildtext Zara Larsson
Bild: X3M/Catariina Salo

Här presenterar Radio Vega litet närmare de nya låtar som kanalen nu börjar spela. Den här veckan blir det svenskt för hela slanten. Även om de sjunger på engelska. Varsågoda!

Axwell /\ Ingrosso / Sun Is Shining

Axwell (Axel Hedfors) var en av medlemmarna i gruppen Swedish House Mafia. Han är även en känd DJ som år 2010 fick titeln Sveriges Bästa DJ. Även Sebastian Ingrosso hittade man tidigare i DJ-kollektivet Swedish House Mafia, men efter att de slutat år 2013 har Axwell och Ingrosso fortsatte att arbeta tillsammans under namnet Axwell /\ Ingrosso. Sun Is Shining är deras senaste singel.

Zara Larsson / Lush Life

Stockholmstjejen Zara Larsson må vara endast 17 år gammal, men hon har ändå redan hunnit med en hel del. Hon slog igenom redan som 9-10-åring i ett par talangtävlingar på tv där hon klarade sig mycket bra. Men det stora genombrottet kom år 2013 med hitten Uncover. Zara fick då även framföra den på kronprinsessan Victorias födelsedag. Zara har även fått ta emot ett par Rockbjörnar som Årets genombrott och Årets kvinnliga liveartist. Det senaste året har Zara Larsson även väckt en del uppmärksamhet med sina starka feministiska ställningstaganden. Lush Life är en given hit i sommar.

Följ Radio Vega på Spotify:

Mer om ämnet på Yle Arenan