Hoppa till huvudinnehåll

Vega

Positiva sånger för negativa människor på Radio Vegas nya spellista

Från 2015
Uppdaterad 03.05.2016 12:09.
Frank Turner
Bildtext Frank Turner
Bild: Wikimedia Commons / Henry W. Laurisch

Här presenterar Radio Vega litet närmare de nya låtar som kanalen nu börjar spela. Den här veckan blir det akustisk attityd och pop med basketanknytning. Mycket nöje!

Frank Turner / The Next Storm

Den engelske singer-songwritern Frank Turner blev känd med sitt post-hardcoreband Million Dead. Men efter att Frank gått solo har det blivit mer akustiskt betonad musik. Men helt kan han ändå inte lämna den litet råare attityden – vilket även märks i The Next Storm. Det är andra singeln från senaste plattan Positive Songs For Negative People. Alla vänner av wrestling uppmanas att även kolla in videon. Där figurerar den f.d. WWE-stjärnan CM Punk.

American Authors / Go Big Or Go Home

Rötterna till American Authors började gro år 2006 när de fyra bandmedlemmarna träffades i Berklee College of Music. Men det skulle dröja ända till år 2012 innan de blev mer kända. Det var tack vare att deras låtar började höras i flera tv-reklamer och videospel. Låten Go Big Or Go Home spelades flitigt i år i samband med basketligan NBA. Det gjorde att ännu fler upptäckte American Authors och de förutspås en lysande framtid. Om inte inom det litterära, så åtminstone inom musiken.

Följ Radio Vega på Spotify:

Mer om ämnet på Yle Arenan