Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Att lyckas i L.A.: Santi Fox – Jobba hårdare än alla andra

Från 2015
Programmet är inte längre tillgängligt
Att lyckas i L.A.: Santi Fox - Jobba hårdare än alla andra - Spela upp på Arenan (Programmet är inte längre tillgängligt)

I det här avsnittet av Att lyckas i L.A. träffar Magnus Silfvenius Öhman fotografen Santi Fox. Han började inom restaurangbranschen, men jobbar nu hårt för sin riktiga dröm.

Santi Fox, som är hans artist namn, är halvamerikan. I Finland jobbade han mest inom restaurangbranschen. Men det var fotografering, film och det visuella han drömde om att ägna sig åt.

För några år sedan fick han möjlighet att följa med sin kompis till USA. Kompisen skulle jobba och Santi hängde med på projektet, samtidigt som han också kunde bo hos polarens polare. När allt sedan var över stannade Santi kvar.

Santis dröm är ganska mycket visualiserad i tv-serien och filmen Entourage. Det goda livet är det han jagar. Men inte bara för sin egen del utan också för sin mammas och sina vänners skull. För att komma in på den Amerikanska arbetsmarknaden sökte han alla jobb han hittade på Craigslist. Men det var tack vare de kontakter han fått som han slutligen landade jobbet som fotograf och webbansvarig på ett streetwear-företag i stan.

Santi vet att enda sättet för honom att nå Entourage-drömmen är att aldrig ge upp och att jobba hårdare än alla andra.

Text: Magnus Silfvenius Öhman

I Att lyckas i L.A. får vi möta ett gäng nordbor som bor i L.A. Avsnitten är tre minuter långa, och den gemensamma nämnaren är att alla ger sig på samma dröm: att lyckas i L.A.

Hela serien hittar du på Arenan.