Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Hoffmaestro + efterfest = sant

Från 2015
hoffmaestro, Jens Malmlöf, Kaliffa Karlsson, RockOff 2015
Bild: X3M/Louise Lindberg

Under X3M:s första dag på Rockoff intervjuades ingen mindre än Hoffmaestro. Tydligen är de experter på efterfester, och inte särskilt bra på att förlora. Därför tävlade vi förstås med dem.

Vår första dag på Rockoff inleddes med en intervju med ingen mindre än Hoffmaestro. Vi fick träffa Jens Malmlöf och Kaliffa Karlsson från bandet, och intervjun avslutades faktiskt med en inbjudan till deras efterfest. Vackert så.

Orsaken till att ämnet efterfest kom på tal var att Hoffmaestro är ökända för sina efterfester. Lever de upp till sitt rykte då?

- En gång i Stockholm kom det faktiskt över 800 personer på en efterfest, berättar Jens.

Okej, de lever verkligen upp till sitt rykte. Förutom efterfestsnack berättade killarna också att de har slutat tävla inom gruppen. Det slutade nämligen alltid med bråk. Och då snackar vi våldsamma slagsmål.

Passande nog hade Fredrika, Janne och Pernilla planerat en tävling med Jens och Kaliffa. Tävlingen gick ut på att man ska komma på sammansatta ord, så om en börjar med att säga ”flaskpost” ska nästa säga ”postlåda” och så vidare.

Tävlingen gick kanske inte riktigt som planerat, men de lyckades i alla fall undvika intriger. Kolla på videon för att se hur det gick, vann Pernilla och Jens eller Fredrika och Kaliffa?