Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Samir, Viktor och en felstavad tatuering

Från 2015
Uppdaterad 26.07.2015 10:35.
Viktor Frisk och Samir Badran.
Bild: Yle/Louise Lindberg

Det är inte bara Fredrika som har otur med tatueringar, Samir och Viktor har också gjort bort sig på den fronten. Dessutom tävlade de i sammansatta-ord-tävlingen, och efter många om och men var de faktiskt förvånansvärt bra.

I går uppträdde Samir och Viktor på Rockoff, och trängseln framför scenen var ett faktum. Efter spelningen flyttades trängseln till deras merchandiseshop, ja kön ringlade sig ända in i Radio X3M:s sändningstält.

Killarna är med andra ord populära på Åland. Pernilla, Janne och Fredrika hade äran att intervjua Samir och Viktor i gårdagens direktsändning. Bland annat jämfördes tatueringar, då det visade sig att Viktor och Fredrika har något gemensamt. Dessutom har Samir en felstavad tatuering.

- Det står "failh desides", för jag stavade fel. Egentligen ska det stå "faith desides", men jag orkade inte ändra det, säger Samir.

Under Viktors skjorta döljer det sig också något. Han har, precis som Fredrika, endast en tatuering. Och den togs i ett särskilt sinnestillstånd.

Förutom tatueringar, tävlade Pernilla och Fredrika förstås också med Samir och Viktor i sammansatta-ord-tävlingen. Tävlingen går ut på att Pernilla och Fredrika parar ihop sig med varsin artist och tävlar om vem som kommer på flest sammansatta ord. Första ordet kan till exempel vara ”flaskpost” och då ska nästa person fortsätta med exempelvis ”postlåda” och så vidare.

Ja, om ni inte förstod förklaringen så förklarar Samir det klart och tydligt i klippet här nedanför också. Men det som inte syns i videon är att det tog väldigt länge innan killarna förstod reglerna. Under tävlingens gång tycks det ännu ha varit aningen oklart.