Hoppa till huvudinnehåll

X3M

En sommarlåt och Tove Styrke

Från 2015
Uppdaterad 27.07.2015 13:24.
Tove Styrke.
Bild: sonymusic.se

Som vanligt på måndagar har vi fått in nya och härliga låtar. Bland annat kommer vi från och med i dag höra ännu ett mästerverk av Tove Styrke på X3M.

Tove Styrke / Number One

Tove Styrke har levererat låt efter låt sedan hennes första singel Million Pieces kom ut år 2010. Ny på X3M:s spellista är den härliga låten Number One från nya albumet Kiddo. Det krävs endast en gång för att falla för den här låten, för att inte tala om musikvideon.

Det ser så befriande ut när hon dansar i regnet. Så här måndagen till ära känns det kanske som att man har ett litet regnmoln som förföljer en. Men då kan man göra det bästa av det, och släppa loss i regnet som Tove Styrke!

Tinie Tempah ft. Jess Glynne / Not Letting Go

Tinie Tempah kombinerat med Jess Glynne måste ju vara en succé. Och visst är det det, här tillsammans i låten Not letting go. Det är en riktig sommarlåt, så det är ju synd att sommaren inte har uppenbarat sig alls i Finland i år. Men kanske sommaren kommer ännu tillsammans med den här låten?

Jag skulle kunna höra på Jess Glynnes röst hela dagen, och titta på hennes lockiga hår som faller ner på hennes axlar. Ah, Not letting go gör min måndag så mycket bättre!

Andra nya låtar

Five Finger Death Punch / Jekyll and Hyde
Rachel Platten / Fight Song

Hela listan