Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Nya låtar och pojkbandsmåndag

Från 2015
5 Seconds Of Summer.
Bild: Pressbild www.5sos.com/

Tänk så tråkiga måndagar skulle vara utan nya låtar. Den här veckan är det pojkbandsbetonat, med både låtar från en australisk favorit och en brittisk. Hmm, vem kan det vara…?

Emil Berg / Du Swipa Höger

Nu har Sveriges sommarplåga Du swipa höger även nått Finland, och tur det! Det är hemskt att erkänna det, men visst är den ganska catchig?

På tre sekunder ger Emil Berg en ganska tydlig bild av hur det går till på den populära dejtingappen där det gäller att swipa höger eller vänster. Vilken tur att Emil Berg Swipa höger - han fick både en tjej och en hitlåt!

One Direction / Drag Me Down

I mars i år slogs världen av nyheten att Zayn Malik lämnar One Direction. Det femmanna pojkbandet är alltså numera en grupp på fyra, och tydligen går det bra även så.

Drag Me Down känns ganska annorlunda från det One Direction tidigare har gjort, men inget fel på det. Drag Me Down har, som många andra av 1D:s låtar, slagit igenom i Storbritannien, men också för första gången riktigt stort i Australien där den toppar listorna.

5 Seconds of Summer / She’s Kinda Hot

Boybandsmåndag, jeee! Vi fortsätter med australiska 5 Seconds of Summer och deras nya låt She’s Kinda Hot. Är det någon grej med att alla pojkband ska förnya sig nu eller är det bara ett sammanträffande?

Också de här killarna kommer nämligen med en låt som känns ganska annorlunda från deras tidigare material. Är det bara jag som drar paralleller till 90-tals punkbandet Blink 182?

Andra nya låtar

Demi Lovato / Cool For The Summer
Duke Demont / Ocean Drive
Bring Me The Horizon / Happy Song

Hela listan