Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Tomas Ledin: Var är du Isabella?

Från 2015
Uppdaterad 12.08.2015 11:56.
Tomas Ledin
Bild: ©Mattias Johansson, Maddoc Photography AB

Isabella - Tomas Ledin vill träffa dig! Föddes du eller känner du någon som föddes till tonerna av Sensuella Isabella i Ekenäs under 90-talet?

På lördag spelar den livslevande legenden Tomas Ledin i Ekenäs, och i en intervju med Succémorgon skulle det visa sig att han bär med sig ett kärt minne från en spelning i just Stallörsparken i Ekenäs.

Under en sommarkonsert på 90-talet var ett ivrigt fan på väg på Ledins konsert, men det dök upp en annan grej just då. Kvinnan skulle nämligen föda en dotter, och vad är inte bättre än att göra det till tonerna av Sensuella Isabella?

Exakt, kvinnan födde alltså en dotter på Ekenäs bb medan Sensuella Isabella dånade ända från Stallörsparken. Tomas fick senare ett brev av mamman som berättade att dottern därför fick namnet Isabella, och det här har Tomas inte kunnat släppa taget om.

Nu vill han träffa Isabella, men var är hon? Är det kanske du eller din vän? Isabella är alltså född till tonerna av Tomas Ledin antingen sommaren 1991, 1992, 1993 eller 1997. Om du vet var Isabella finns, kontakta då Succémorgons producent amie.borgar(a)yle.fi.

Så här lät det när Tomas Ledin berättade hela historien för Succémorgon:

Mer om ämnet på Yle Arenan

Diskussion om artikeln