Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Träffa Isac Elliot på STK!

Från 2015
Uppdaterad 16.08.2015 21:44.
Instatävling
Bildtext Är det just ditt tävlingsbidrag som Isac tittar på?
Bild: Yle / Camilla Fagerholm

Nu är det inte länge tillsIsac Elliot stiger upp på Svenska Talande Klubbens scen i Ekenäs. Vill du träffa honom? Nu har du din chans!

Den STK-aktuella stjärnan släpper ny singel, Lipstick, i dag (14.8). Den amerikanska rapparen Tyga som tidigare arbetat med Justin Bieber och Chris Brown är gästartist på den nya låten.

Nu har du möjlighet att träffa Ikke i Ekenäs på STK fredagen den 28.8. Det du behöver göra för att delta är att filma eller fota din reaktion när du lyssnar på Lipstick. Blir du yr, glad, förvirrad eller sprallig av låten?

Du har tid fram till onsdagen 19.8 kl. 12:00 för då väljer vi ut två vinnare. De två som har de bästa reaktionerna får ta med sig var sin kompis, och träffa Isac. Biljetter till själva spelningen på Svenska Talande Klubben ingår också i priset. Spelningen har ingen åldersgräns.

Observera att vi inte står för resekostnader eller inkvartering. Svenska Talande Klubben ordnas i samarbete med FSI - Finlands Svenska Skolungdomsförbund.

Vi förbehåller oss rätten att publicera videobidragen här på x3m.yle.fi.

Gör så här:

1. Filma eller fota din reaktion när du lyssnar på Lipstick.

2. Följ @radiox3m på Instagram.

3. Lägg ut videon på Instagram, tagga #x3mlipstick och @RadioX3M (du måste ha öppen profil). Du kan också mejla ditt bidrag till claudia.rybin(a)yle.fi.

4. Vinnarna utses på onsdagen 19.8 klockan 12:00. Stay tuned!

Lyssna på den nya låten här.

Mer om ämnet på Yle Arenan