Hoppa till huvudinnehåll

Västnyland

Svag andra halvlek fällde BK-46

Från 2015
Valmir Seferi, BK-46
Bildtext BK:s Valmir Seferi blev utvisad i matchen mot Pallo-Iirot.
Bild: Yle/Patric Westerlund

Fotbollsmålvakten Tomas Karike i Karislaget BK-46 höll nollan i dryga fem och en halv matcher i följd innan Raumolaget Pallo-Iirots Juho Patola spräckte den. P-Iirot slog BK med klara siffror på Äijänsuo stadion i Raumo på torsdag kväll.

Slutsiffrorna i matchen som ingår i herrarnas division 2, västra zonen, skrevs 4-0 (0-0).

Efter en mållös första halvlek fick hemmalaget upp målkontot i den andra halvlekens sjunde minut. Juho Patola antecknades som målskytt i matchprotokollet.

Genast därefter fick Karike igen plocka bollen från nätmaskorna. Den här gången var det Stanley Ukwuoma som gjorde målet.

Med dryga tio minuter kvar att spela slog samme Ukwuoma till igen och ställningen var 3-0 till P-Iirot. Med endast några minuter kvar att spela fastställde Niklas Kuusio slutresultatet 4-0.

Valmir Seferi utvisad

Matchens domare Arton Ibrahimi lyfte fyra gånger det gula och en gång fram det röda kortet i matchen. Varje gång var det en BK-spelare som gjorde sig skyldig till regelförseelser som krävde dylika bestraffningsåtgärder.

BK:s Valmir Seferi fick två varningar (66e och 70e minuten) och ett rött kort. Det betyder att han fick lämna spelplanen och är dessutom avstängd frän Karislagets följande match.

Också Matias Astrada (24 min) och Kalle Tallqvist (75 min) varnades i matchen.

Publiksiffran i matchen var 401 personer. Lagen möts igen på måndag (17.8.) på sportplanen i Karis.

Spelade matcher, serietabell och kommande matcher finns på Bollförbundets resultatsidor.