Hoppa till huvudinnehåll

Familj

Buu-klubben
Yle Watt

Berättelse 11: "Han föredrog porrfilmerna framom mig"

Från 2015
Uppdaterad 19.02.2016 11:28.
Ledsen kvinna framför fönster med #inödochlust
Bild: Yle/ Marcus Rosenlund

När jag ser i backspegeln blir jag klokare och ser saker som jag borde ha reagerat på långt, långt tidigare. Men när man nu är så envis och verkligen satsar allt på att det ska hålla så kanske man till slut blir för envis. Och jag hade ju en gång för alla stått där inför alla och lovat i nöd och lust.

Från början var ju allt bra men sedan började jag använda datorn allt mer och lärde mig allt mer och hittar massor med nedladdade porrfilmer och foton. Och från början försökte han med att det var gammalt från det att han var singel och de skulle naturligtvis bort. Jag gick på det men när jag sedan såg att de bara var "gömda" på ett annat håll i datorn och att det dykt upp en massa nytt så blev jag riktigt ledsen.

Mitt självförtroende var halvdant och veta att han sitter och ser på dessa yngre tjejer var inte alls kul och jag var väldigt öppen och sa att det här gör mig ledsen och han förstod. Jo jo. Det upprepades och upprepades och jag blev allt ledsnare och han tillbringade allt mer tid framför datorn.

Vad i helsike hade han sin fru till som älskade honom när han föredrog dessa skrikande donnor.

Till slut var mitt självförtroende knäckt och mina känslor för honom började ta stryk. Kände mig nedvärderad som kvinna han föredrog ju filmerna och att bli ratad för TECKNAD porr kan verkligen knäcka vem som helst.

Och till slut gick jag i strejk tänkte att han skulle väl förstå då. Jag sa att han måste vinna mitt förtroende och han förstod. Till slut hittade jag honom framför datorn med kalsongerna nere, tänk om det var vår dotter som gått upp för ett toabesök?

Han slutade mao inte, inte ens när vårt äktenskap verkligen var på väg åt fanders kunde han sluta. Jag kämpade i många år för att rädda allt men när han inte ville så vad kunde jag sedan göra?

Sedan var det ju andra saker som gjorde att jag borde ha gått tidigare. T.ex.så lämnade han gärna allt jobb åt mig vid villan. Även sådant han som man var mer lämpad för. T.o.m. när jag var gravid stod jag ock klippte häcken och han stod bredvid. Vi hade jordgubbsland och när magen var så stor att jag tvingades gå på alla fyra för att plocka så skrattade han bara och tyckte det var hysteriskt roligt. Jag skrattade inte när jag kröp där i värmen.

Eller när hans familj kom på besök när jag var höggravid och jag tvingades serva alla med mat och disk osv. INGEN kunde lyfta på rumpan och hjälpa till. Och jag höggravid.

Kan räkna upp det ena exemplet efter det andra och när man ser det så här i backspegeln borde jag ha gått för många år sedan. Men det skulle ju bli bättre. Kunde väl inte riktigt erkänna att jag hoppat i galen tunna.

anonym kvinna

Berätta din egen historia här.

Läs också: Surfandet gjorde honom porrimpotent

#inödochlust?