Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Håller Justin på att bli vuxen?

Från 2015
Justin Bieber på röda mattan, VMA augusti 2015.
Bildtext Justin på VMA-galan i slutet av augusti.
Bild: EPA / PAUL BUCK

Ny vecka betyder nya låtar på Radio X3M:s spellista. Av de sju nya låtarna koncentrerar vi oss idag på Justin Biebers What do you mean som under den gångna veckan fått väldigt mycket uppmärksamhet.

Den skönsjungande tonårsidolen har släppt en singel som handlar om hur svårt det ibland kan vara att tolka den andra parten i ett förhållande. Comebacksingeln What do you mean har en erotik- och actionspäckad musikvideo som väckt mycket uppmärksamhet.

Kvinnan som spelar Justins kärlek är modellen Xenia Deli och hon har blivit överöst av internäthat. Fansen är visst lite arga och avundsjuka över att hon fått hångla med Justin och slicka hans magrutor.

Det spekuleras också ifall låten är riktad till Justins ex, Selena Gomez. Hennes namn skymtar nämligen till mot slutet av videon i graffitin i bakgrunden. Kan låten vara en hälsning till exet?

Tårar på gala

Justin väckte stor uppmärksahet på Video Music Awards-galan där han uppträdde med sin nya singel. Han började nämligen gråta mot slutet av sitt uppträdande. I en intervju med Jimmy Fallon berättar Justin att tårarna kom för att det var så otrolig upplevelse. Senast han närvarade på en prisgala blev han utbuad men denna gång var det en succé. I intervjun undrar han om inte vi alla gjort dumheter när vi var unga. Att vara superkändis och förvirrad tonåring är en kombo som media älskar att haka på.

Kanske Justin nu börjar växa upp och vara mer av en förståndig man än en vilsen tonåring.

Justins nya album släpps 13 november.

Kolla in den omtalade musikvideon här.

Även dessa nya låtar togs in på spellistan denna vecka:

Macklemore & Ryan Lewis - Downtown (Läs Nicke Aldéns kärleksförklaring till nykomlingen Eric Nally som medverkar i låten.)
Kygo ft. Will Heard - Nothing Left
Disclosure ft. Sam Smith - Omen
Avicii - For A Better Day
Thomas Jack - Rivers
Elias - Revolution

Kolla in hela X3M:s spellista här: