Hoppa till huvudinnehåll

Familj

Buu-klubben
Yle Watt

Berättelse 31: "Han förälskade sig i en yngre kvinna"

Från 2015
Uppdaterad 19.02.2016 12:07.
Kvinna vid köksbord
Bildtext Kvinna vid köksbord
Bild: Yle/ Marcus Rosenlund

Den klassiska - först barn och samtidigt karriär och ett husbygge. Då småbarnsåren var över, skulden på huset började lätta och karriärstegen stabiliserats blev han deprimerad.

Jag fixade allt 7/24. Barn, hus, trädgård, hobbyer och jobbet för att han skulle få ta det lugnt och bli frisk och kry igen. Han blev kry igen men orsaken var en förälskelse i en yngre kvinna - endast hon fick honom att känna sig levande igen.

Kämpade i nästan tre år med den andra kvinnan i vårt äktenskap. Hans beslutsångets var svår. Ena dagen skulle han skiljas - följande återförenas.

Jag gick på löftena hans, som om och om igen krossades då han inte kunde hålla sig ifrån henne. Tyckte vi hade klarat svårigheter förut men nu hade jag inte en chans. Hon var den han ville leva med.

Vi separerade trots att jag egentligen inte ville. Började om på egen hand med hus och hem och skärvor av den familj jag värnat om. Men gudskelov hade jag de bästa bitarna kvar - nämligen barnen.

Det har gått tio år nu och jag har det bra. Men jag undrar ibland om vi ändå kunde ha klarat oss och fått glädjas tillsammans över att få se famlijen växa med barnbarn och svärdöttrar.

Han valde att börja om från början och har idag två små barn med den nya och får ta om allt med dagis, skola och hobbyer. Ett liv som han då vi levde det mest var
irriterad på, för att det var så utmattande och jäktigt...

anonym kvinna

Berätta din egen historia här

#inödochlust?