Hoppa till huvudinnehåll

Vega

Jason, Bosse och Mike på Radio Vegas nya spellista

Från 2015
Uppdaterad 03.05.2016 12:09.
Michael Monroe
Bildtext Michael Monroe
Bild: Wikimedia Commons / Tuomas Vitikainen

Här presenterar Radio Vega litet närmare de nya låtar som kanalen nu börjar spela. Den här veckan är mångsidighet nyckelordet. Mycket nöje!

Jason Derulo / Cheyenne

Cheyenne är andra singeln från mångmiljonsäljande artisten Jason Derulos fjärde platta Everything Is 4 som gavs ut i juni. Everything Is 4 kom på en nionde plats på den finländska albumlistan. Som av en slump är det även just nio personer som ackrediterats för att ha varit med och skrivit Cheyenne. Låten har toppat singellistan i Israel.

Bo Kaspers Orkester med Christel Alsos / Håll ut

Senaste singeln med Bo Kaspers Orkester för tankarna litet till Procol Harum och det är ju inte illa alls. Håll ut är en duett med sångerskan Christel Alsos. Hennes namn må vara aningen obekant hos oss, men i hennes hemland Norge är hon desto mera känd.

På sin Facebook-sida skriver Bo Kaspers att Håll ut är en hyllning till alla som orkar hålla i hop trots allt vardagsnötande. "Till tron på den livslånga vänskapen", som de skriver.

Michael Monroe / Old King's Road

Hanoi Rocks-legenden Michael Monroe vill i sin senaste singel Old King's Road litet hylla punken, vilket kanske är ett litet steg bort från den glamrock vi blivit vana vid att förknippa med honom. Men denna glampunk fungerar också mycket bra och visar att Mike Monroe idag tycks ha mer energi och attityd än ungefär någonsin.

Nya plattan Blackout States kommer 9:e oktober. I samband med det kommer Michael Monroe & band att åka på en Europa-turné. De kommer då att lira i Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Belgien, Italien, Schweiz och förstås här i Finland.

Följ Radio Vega på Spotify: