Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Putinpark, Norra ishavets nyaste attraktion

Från 2015
Uppdaterad 04.05.2016 13:49.
Photoshoppad bild på Putin.

Ryssland har hittat nio nya öar vid Norra ishavet. Vad kommer de att göra med dem? Vi tippar på att de ska bygga en nöjespark i Putins ära.

Grattis till vår granne i öst, de har igen blivit lite större. Den här gången höll man inga folkomröstningar, utan det handlar om några nya öar som Ryssland har hittat vid Norra ishavet.

Det är sammanlagt nio nya öar, den största ön är två kilometer lång och 600 meter bred.

Frågan är vad Ryssland kommer att göra med de här öarna? Vi tror definitivt att Ryssland kommer att bygga en nöjespark tillägnad Putin. Det känns som det enda naturliga alternativet. Så här kommer det troligtvis att se ut, välkommen till Putinpark gott folk.

Utomhusgym

Photoshoppad bild på Putin.
Bildtext Ingen pumpar järn såsom Putin.

Ö nummer ett kommer att bestå av ett utomhusgym. Ingen får en fantastisk Putinkropp utan att vara tvungen att arbeta för den. Du måste se bra ut i bar överkropp när du fångar fiskar med dina bara händer.

Det spelar ingen roll att öarna ligger vid Norra ishavet, du är inte en riktig man eller kvinna om du inte kan pumpa järn när det är minus fyrtio grader kallt ute. Tror du att Putin skulle bry sig om detta? Nej, han har redan gjort 600 situps medan du har klagat över vädret.

Hoppborg

Photoshoppad bild på Putin.
Bildtext Pappa Putin vaktar barnen.

Småbarn som inte riktigt ännu kan göra styrketräning (alltså barn under 6 år, man ska börja tidigt om man vill vara lika tuff som Putin) kan istället ha roligt i hoppborgsvärlden. På ö nummer två är har du möjlighet att hoppa på olika ryska sevärdheter.

Du kan försöka nå molnen medan du hoppar på Vasilijkatedralen och testa hur det känns att studsa på Vinterpalatset.

Största hoppborgen kommer naturligtvis att vara Kreml. Där uppe på den kan du titta ner på alla andra och föreställa dig hur det är att vara härskare över världens största land. Du får en äkta Putinupplevelse helt enkelt. Visst ser människor plötsligt väldigt små ut?

Isbjörnssafari

Photoshoppad bild på Putin.
Bildtext Det finns ingenting som Putin inte kan rida på.

Tredje ön kommer att bestå av en isbjörnssafari. Putin är känd för att vara en djurälskare. Han jagar konstant och man kan ofta se honom rida på björnar. Tror du inte på mig? Googla.

Nu kan du äntligen springa runt i kylan och försöka se en isbjörn innan du blir snöblind. Efter det kan det vara du som blir jagad. Men var inte orolig, ingenting farligt kommer att hända åt dig om du spenderade tillräckligt med tid på ö nummer ett. När du är lika stark som Putin kan du brottas lite med björnen och efter det rida på den mot solnedgången.

Talangspel

Photoshoppad bild på Putin.
Bildtext Till helvete med dig, finskt smör!

Ö nummer fyra är tillägnad olika talangspel. Det mest populära är så klart spelet var du kastar finska mjölkprodukter i skräpkorgen.

Du kan välja mellan finskt smör, mjölk eller ost, beroende på hur skicklig du är. Ost är lätt att kasta. Smör är lite knepigare för det smälter snabbt i dina händer. Mjölk är svårast att kasta. Inte en enda droppe får hamna utanför skräpkorgen, allt västerländskt måste förstöras. Till och med laktosfria produkter.

Huvudpriset i spelet är några aktier i ett energibolag.

Skräckhus

Photoshoppad bild på skriet.
Bildtext Hjälp, rättigheter!

Ingen nöjespark är fullständig utan ett skräckhus, och i Putinpark hittar du huset på ö nummer fem.

I skräckhuset får du uppleva all den skräck som en fungerande demokrati för med sig. Du kommer att skrika i valbåset när du förstår att din röst kommer att räknas. Du gråter hysteriskt när du fattar att en president inte kan bli omvald hur många gånger som helst. Du blir jagad av demonstranter som har rätten att demonstrera fritt.

Tills slut tvingar de dig att se på en ocensurerad version av Brokeback Mountain samtidigt som de spelar Village People på högsta volym. Efter det vill du absolut inte go west.

Bilbana

Photoshoppad bild på Putin.
Bildtext Let the mayhem begin.

Putin är en ambitiös bilkörare, och han älskar att köra en gammal god Lada. På ö nummer sex kan du köra runt med den här legendariska bilen och försöka krocka med andra Lador.

Ryska vägar är kända för att ibland vara lite på den galna sidan, vilket betyder förstås att bilbanan inte heller har några regler.

Kör med full fart, och den sista personen som inte har hamnat på sjukhuset vinner.

Resten av öarna

Photoshoppad bild på Putin.
Bildtext Shhh.....

De är stängda för publiken. Varför? Ingen speciell orsak, och absolut inte på grund av någonting som har med radioaktivt avfall att göra.