Hoppa till huvudinnehåll

#NiVetIngenting

#NiVetIngenting - Vad händer riktigt på webben och apparna?

Från 2015
Uppdaterad 15.10.2015 15:40.
Flicka som håller i telefon
Bild: Yle

#NiVetIngenting är en Yle-granskning som pågår 19-25.10. Fokusen ligger på de ungas liv på nätet och i telefonapparna; en värld där det förekommer trakasserier och som många vuxna har en dålig koll på.

Har du varit med om något otrevligt på webben eller i apparna som du tycker vi borde kolla närmare på? Finns det något annat som gäller nätet och telefonapparna som vi borde granska? I så fall får du gärna skicka in ett tips till oss med hjälp av tipsblanketten längre ner på sidan. Granskningen börjar måndagen den 19 oktober men om du har ett tips kan du skicka in det redan nu.

Har du frågor eller kommentarer om #NiVetIngenting kan du kontakta Peter Sjöholm på peter.sjoholm@yle.fi eller 040 163 8546.

Insamlingen har avslutats. Tack till alla som bidrog.

Du har källskydd

Du som lämnar in tips om mobbning har källskydd. Det är en grundläggande rättighet för journalisters källor och garanteras i Journalistreglernas 14:de paragraf. ”Journalister har rätt och skyldighet att så som avtalats med person som lämnat uppgifter konfidentiellt hemlighålla informationskällans identitet.”

Vi samlar in tipsen med hjälp av webbtjänsten Wufoo. Bara de journalister som jobbar med projektet kan läsa tipsen.