Hoppa till huvudinnehåll

Brunch för trötta sångfåglar

Ibland kan trötta sångare och hushållslärare vara tvugna att kombinera morgonmål och lunch. Det vill säga brunstig lunch, eller brunch. Maria lär killarna i det här avsnittet av Akademat att tillreda både muffins och spenatrullar..

Det blir många maträtter i Marias kök den här gången. Både marockanska Tabouleh och den mer nordiska spenatrullen tillreds. Akademiska sångföreningens Markus Perret och Stefan Reijonen får sig en verklig utmaning. Men det mesta tycks gå utan större problem, så länge det finns tillräckligt med champagne och apelsinjuice att bjuda på.

Arkivet

Mera från Arkivet och Elävä arkisto

Följ Elävä arkisto och Arkivet

Yle Arkivet är tillsammans med Elävä arkisto aktivt på sociala medier. Vi delar både svenskt och finskt innehåll på Facebook, Twitter och Instagram.