Hoppa till huvudinnehåll

Staffan Bruun

I det första avsnittet av "Bettina S" besöker journalisten och författaren Staffan Bruun studion. Där leker han både med leksaker och berättar om sina ganska personliga erfarenheter av "världens äldsta yrke".

Staffan Bruun är aktiv inom de flesta områden när det gäller journalistik och skrivande. Han har arbetat på Hufvudstadsbladet sedan 80-talet, gett ut flera deckare och är dessutom värd för radioprogrammet "Fritt fram" tillsammans med Stefan Lundberg. Då en ny finlandssvensk pratshow dök upp 2002 var han en av de första gästerna.

I programmet diskuterar han och Bettina S om bland annat något snuskiga semesterminnen och varifrån de konstiga namnen i Bruuns deckare egentligen kommer.

Kultur

Arkivet

Mera från Arkivet och Elävä arkisto

Följ Elävä arkisto och Arkivet

Yle Arkivet är tillsammans med Elävä arkisto aktivt på sociala medier. Vi delar både svenskt och finskt innehåll på Facebook, Twitter och Instagram.